Referenssit

Hartela Tunnus Mv (1)W

Luotto ohjelmistokumppanin löydyttyä verkkosivustoja syntyy lisää ja lisää

Priiman sisällönhallinnan mahdollistajana Umbraco 10 - sisällönhallintajärjestelmä. Sen tietoturvallinen ja suorituskykyinen .NET-perusta, kustomoitavuus ja kustannustehokkuus eivät koskaan petä.

Lue lisää

0Ae96d197e4392d805c1c761f97ab96139ceb43dee386dcba60eb5aad52cd5ce

Ohjelmisto tuottavuuden seurantaan metsästyksen ja luonnossa liikkumisen pioneerille

"Asiantuntijuudella, oikeilla teknologiavalinnoilla ja ketterän kehityksen menetelmillä syntyi käyttövarma ohjelmisto, joka tuottaa tuotannon kehitykselle korvaamatonta dataa."

Lue lisää

2022 08 Johacon Logo 2020 Transparent

Johaconlkv.fi uudistui yritystoiminnan uuden vuosikymmenen kunniaksi

“Silloin yhteistyökumppanilta vaaditaan myös kykyä kehittää ja suositella erilaisia toimintoja. Meille Riihisoft on osoittanut kykynsä tehdä tätä.”

Lue lisää

Hartela Tunnus Mv (1)W

Keskeinen osa liiketoimintaa

"Yhteistyö Riihisoftin kanssa on ollut saumatonta, avointa ja asiantuntevaa. Riihisoftilla ollaan aina valmiina, on vastassa mitä vain ongelmatilanteiden ratkomisesta kehitysideoiden sparraamiseen."

Lue lisää

Asset 1 1

Mukana kehittämässä autokaupan tulevaisuutta

"Asiakkaidemme kanssa olemme voineet itse keskittyä liiketoiminnassamme ja talon sisäisessä ohjelmistokehityksessä yrityksemme strategian mukaisiin tehtäviin ja tavoitteisiin."

Lue lisää

10

Rokote- ja punkki-infoa seitsemään maahan

”Asiantunteva, joustava ja hyvin sitoutunut kumppani on ollut näin laajassa ja nopealla aikataululla toteutetussa projektissa todella iso asia. Meillä on digiosaamista omastakin takaa, mutta tässä projektissa päätimme käyttää yhteistyökumppanin vahvaa asiantuntemusta.”

Lue lisää

Tamtron

Laadukas ohjelmisto on mittausjärjestelmän aivot

”Mittausjärjestelmä tuottaa valtavan määrän raakadataa. Tätä dataa pureskelee Riihisoftin rakentama ohjelmisto. Softa on koko kokonaisuuden aivot”, kertoo tuotekehityksestä vastaava projektipäällikkö Vesa Pajunen Tamtronilta.

Lue lisää