Teknologia ja osaaminen

Teknologiajaosaaminen Icon

Parhaat teknologiat parhaisiin toteutuksiin

Luotettavat teknologiat ovat toimivien ja aikaa kestävien ohjelmistojen ja sovellusten perusta. Ydinosaamisemme löytyy tämän päivän ja tulevaisuuden kehittyvistä teknologioista: 

Microsoft

  • .NET -sovelluskehitys, C# ja VB-ohjelmointikielet, SQL Server -tietokannat ovat olleet ydinosaamistamme pitkään. Pilviratkaisualustana käytämme Microsoft Azurea.

Web-teknologiat

  • Toteutamme päätelaiteriippumattomia responsiivisia käyttöliittymiä mm. seuraavilla teknologiolla, MVC, HTML5 sekä JavaScript-kirjastot React ja AngularJS.

Julkaisujärjestelmät

  • Umbraco CMS
  • Episerver CMS

Verkkokaupparatkaisu

  • Ucommerce

Koska teknologia ei yksin riitä 
Me Riihisoftin osaajat tunnemme teknologiat ja niiden mahdollisuudet läpikotaisin. Ohjelmistokehityksen ammattilaiset varmistavat kehityshankkeissa parhaat toteutukset – tiimiin valitaan aina oikea osaaminen. 

Ketterästi perille 
Ketterät kehitysprojektit vievät maaliin nopeimmin ja kevyimmin kustannuksin. Nopeat protoilut ja oikeat ihmiset mahdollistavat asiakkaan liiketoiminnan kannalta parhaat ratkaisut. 

Projektit alkavat kartoituksesta: mikä on todellinen tarve ja mikä ratkaisu on liiketoiminnassa paras ja tuottavin? Määrittelyjä emme jää hieromaan, vaan etenemme projekteissa ketterän kehittämisen hengessä.