Windows Autopilot White Glove – uutta herkkua työaseman käyttöönottoon

31.01.2020

Windows Autopilot White Glove on Autopilot käyttöönottoon tehty uusi toiminnallisuus, jossa Autopilot osuus on jaettu kahteen osaan. Loppukäyttäjän IT-kumppanit tai yrityksen IT-henkilökunta voivat nyt ennakkoon asentaa Windows 10 -tietokoneen siten, että se on ohjelmistoiltaan täysin valmis. Esimerkiksi isot graafiset ohjelmistot ja kehitystyökalut voidaan asentaa koneelle jo toimittajan tiloissa valmiiksi.

Loppukäyttäjän kannalta Windows Autopilot -käyttäjäkokemus ei ole muuttunut, mutta laitteen saaminen täysin käyttövalmiiksi on nopeampaa. Loppukäyttäjän sisäänkirjautumisen jälkeen konfiguroidaan enää vain käyttäjän asetukset ja käytännöt.

White Gloven käyttö 

Koneen tunnistetiedot lisätään Intunen hallintaportaaliin ja valitaan Autopilot-käyttöönoton asetuksista White Glove päälle. Valmisteltava kone liitetään lankaverkolla nettiin, tässä huomiona, että WiFi ei käy. Käynnistetään kone ja alkuruudussa painetaan 5 x Windows-painiketta, jolloin White Glove prosessi käynnistyy.

Tekniset reunaehdot

Windows 10 versio vähintään 1903. Kone tulee olla liitetty lankaverkkoon. Koneen tunnistetiedot syötetty Intunen hallintaportaaliin ja White Glove sallittu/aktivoitu.

Tuotteistimme tämän hyväksi havaitun Autopilotin lisäherkun osaksi Riihi DMA vakiokonfiguraatiota, jotta kumppanimme saavat tämän halutessaan käyttöön helposti ja nopeasti.

Jos Autopilot ei ole vielä tuttu toiminnallisuus, niin kannattaa kurkata myös aikaisempi blogimme Autopilotista ja havainnevideo.

Teknologiat

Lisätietoa aiheesta ja Riihi DMA palvelusta saat yhteyshenkilöidemme kautta.


Liity uutislistallemme

Liity