Webinaari: Riihicloud-päätelaitehallinta

20.05.2021

Aika: 10.06.2021 klo 10.00-11.00
Paikka: Teams-kokous
Varaa paikkasi: https://bit.ly/2QBI4jG

Riihicloud-päätelaitehallintapalvelumme hoitaa päätelaitteiden valvonnan, hallinnan ja ylläpidon tehokkaasti moniasiakasympäristössä. Takaamme yhteistyössä kumppaniemme kanssa asiakkaiden päätelaitteiden toimivuuden, turvallisuuden ja helpon hallittavuuden. Palvelumme tarjoaa kumppaneillemme paljon mahdollisuuksia tehostaa päätelaitehallintaprosessien eri vaiheita tarjoten samalla lisäarvoa asiakkailleen.

Oletko kiinnostunut kuulemaan, mitä moderni päätelaitehallinta moniasiakasympäristössä tarkoittaa käytännössä? Pohditko, mitä kaikkea se moderni päätelaitehallinta ”avaimet käteen” -palveluna voi oikein sisältää? Pystynkö siis oikeasti näkemään ja hallitsemaan kaikki asiakkuudet, tenantit ja laitteet yhdestä ja samasta käyttöliittymästä?

Asiakkaasi ovat jo enenevissä määrin kiinnostuneet hyödyntämään hankkimiaan Microsoft 365 -lisenssejään myös päätelaitehallinnassa. Mietittekö lisäksi teknisten asiantuntijoidesi kanssa, miten Microsoft SCCM:stä voitaisiin järkevästi ja hallitusti siirtyä Microsoft Intune ja Windows Autopilot -ympäristöihin ja -pilvipalveluihin?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua interaktiiviseen Riihicloud-päätelaitehallintawebinaariin. Huippuasiantuntijamme kertovat kumppaneille ja loppukäyttäjille avautuvista mahdollisuuksista sekä näyttävät käytännössä miten palvelu toimii. Vastaamme myös kysymyksiin webinaarin aikana.

Webinaarissa keskustellaan Microsoftin ekosysteemille perustuvista päätelaitehallintaratkaisuistamme. Webinaarissa puhujina toimivat Riihisoftin teknologiajohtaja Sami Ojala ja Riihisoftin Riihicloud-liiketoimintajohtaja Risto Nätynki sekä strateginen asiantuntija Microsoftilta.

Webinaarin jälkeen sinulle on muodostunut selvä kuva Microsoftin päätelaitehallinnan tuotestrategiasta, Riihicloud Endpoint Analytics ja Management -palveluiden sisällöstä, käytettävyydestä ja tulevaisuudesta. Näiden pohjalta pystyt muodostamaan selkeän mielipiteen myös Riihisoftista potentiaalisena strategisena kumppanina päätelaitehallintapalveluissa.

Tule kuuntelemaan toinen toistaan mielenkiintoisempia puheenvuoroja Riihicloud-päätelaitehallinnan ja Microsoft-ekosysteemin mahdollistamien ratkaisujen käyttöönotosta ja tulevaisuudesta! 


Liity uutislistallemme

Liity