Valtiontalouden tarkastusvirasto ja Riihisoft ohjelmistokehitysyhteistyöhön

29.01.2020

Valtiontalouden tarkastusvirasto (VTV) ja Riihisoft ovat aloittaneet lokakuussa ohjelmistokehitysyhteistyön The Working Group on Environmental Auditing (WGEA) https://www.environmental-auditing.org/ -sivustoon liittyen. Ohjelmistokehitystä tehdään Umbraco-sisällönhallintajärjestelmällä.

WGEA-sivusto siirtyi Riihisoftin ylläpidettäväksi ja jatkokehitettäväksi, kun WGEA:n puheenjohtajuus siirtyi 1.1.2020 Valtiontalouden tarkastusvirastolle.

”Yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin ja kommunikointi on sujunut mainiosti”, kertovat VTV:n ICT-päällikkö Juhani Heimsch ja IT-suunnittelija Marko Heimonen.

VTV on eduskunnan yhteydessä toimiva riippumaton taloudenhoidon tarkastuksen asiantuntijaviranomainen. Viraston tehtävä on tarkastaa valtion taloudenhoidon laillisuutta ja tarkoituksenmukaisuutta sekä talousarvion noudattamista. Valtiontalouden tarkastusvirasto valvoo myös finanssipolitiikkaa ja puolue- ja vaalirahoitusta. Riippumattomalla tarkastustyöllä virasto varmistaa, että valtion varoja käytetään eduskunnan päättämiin kohteisiin lakia noudattaen ja järkevästi ja että finanssipolitiikkaa hoidetaan kestävällä tavalla.

Lisätietoa VTV:sta https://www.vtv.fi/


Liity uutislistallemme

Liity