Suomen Tilaajavastuu on tyytyväinen Riihi DMA palvelun käyttäjä

23.04.2019

Suomen Tilaajavastuu tarjoaa palveluja muun muassa tilaajavastuu- ja veronumerolain noudattamista varten. Tilaajavastuu toimittaa asiakkailleen joko suoraan tai partnerien kautta sähköisiä palveluita, jotka auttavat keventämään yritysten hallinnollista kuormaa.

Tilaajavastuulla on useita yrityksiä helpottavia digitaalisia palveluita, joista tunnetuin on Luotettava Kumppani -palvelu. Palvelun avulla yritykset pystyvät hoitamaan kaikki tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteensa kerralla kuntoon. Palvelun tavoitteena on myös edistää rehtiä kilpailua ja varmistaa, että harmaan talouden torjunnan positiivinen vaikutus näkyy yhteiskunnassamme. Muita Tilaajavastuun keskeisiä palveluita ovat esimerkiksi Valttikortti, Valvoja, Taitorekisteri, Zeckit, SignSpace ja uusimpana Platform of Trust -ekosysteemi.

Tilaajavastuu on käyttänyt Riihisoftin Riihi Device Management from Azure (Riihi DMA) palvelua vuodesta 2016. Palvelu on toiminut erinomaisesti ja se on tuonut tehokkuutta ja säästöjä Tilaajavastuun nopeasti kasvavaan organisaatioon. Riihi DMA palvelulla automatisoidaan työasemien ja muiden päätelaitteiden käyttöönotto sekä elinkaaren hallinta Microsoft ekosysteemin mahdollisuuksia laajasti hyödyntäen.


Liity uutislistallemme

Liity