Software Developer / Ohjelmistokehittäjä

Etsimme web-pohjaisten järjestelmien kehitykseen "Full stack"-kehittäjää. Mikäli tunnet Microsoft-teknologiat hyvin ja web-kehitys on lähellä sydäntäsi niin juuri sinä saatat olla etsimämme henkilö. 

Jos sinua kiinnostaa innostava työpaikka vaativien yritystietojärjestelmien kehittämisen ja uusien teknologioiden parissa, niin nyt kannattaa lähettää hakemus. Riihisoft tarjoaa tueksesi myös loistavan tiimin ja yhteistyöhengen, sekä kilpailukykyisen palkan ja edut.

Osaamisprofiili

Toivomme sinulta kokemusta Microsoft .NET -ohjelmoinnista, SQL-tietokannoista ja webbipohjaisten järjestelmien kehityksestä. Olet tehnyt töitä joko yhden tai useamman eri sisällönhallintaratkaisun parissa, eduksi katsomme erityisesti Episerver,- Umbraco- ja Sharepoint-osaamisen. Toimenkuva on muokattavissa vahvuuksiesi sekä kokemuksesi mukaan.

Toimit osana kehitystiimiämme ja myös läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joten sosiaalinen osaaminen ja hyvä kommunikaatiotaito on tärkeää. Toivomme sinulta hyvää suullista ja kirjallista ilmaisukykyä suomeksi sekä englanniksi.

Mikäli olet lisäksi utelias oppimaan uutta, eikä sormi mene suuhun uusissakaan tilanteissa, niin voit hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Tehtävään hakeminen

Kerro itsestäsi lisää ja hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera osoitteella 

rekry@riihisoft.fi

Lisätietoja

Lisätietoja haettavasta tehtävästä antaa Jouko Kukko, puh. +358 40 525 4989 ja sähköpostitse 

jouko.kukko@riihisoft.fi