Riihisoftille opinnäytetyöntekijä Lahden AMK:sta

02.10.2018

Julia kertoo opinnäytetyön aloituksesta.

”Mielenkiinto heräsi heti luettuani palvelun kuvauksen.

Minulle Riihi DMA palvelu oli täysin uusi ennen yritykseen tutustumista. Yrityksiä varten tehty päätelaitteiden hallintaan sekä valvontaan yhden hallintaportaalin kautta keskittyvä palvelu vaikutti heti kiinnostavalta. Palvelun teknisen puolen perusteiden sisäistäminen oli ensiaskel opinnäytetyöprosessiin liiketalouden markkinoinnin ja viestinnän alaan keskittyneelle. Tapaaminen yrityksen kanssa, jossa kaikki kysymykset olivat sallittuja, antoi hyvin selkeän johdattelun aiheeseen ja varmuuden työn aloittamiseen.

Opinnäytetyöprosessiin lähteminen oli mutkatonta ja nopeaa, sillä yritykseen oli vaivatonta olla yhteydessä ja asioista oli helppo sopia. Lämmin ilmapiiri ja henkilöstön syvä asiantuntijuus tekivät minuun vaikutuksen. En omalle kohdalle olisi sopivampaa opinnäytetyön aihetta voinut löytääkään sillä kaikki tuntui osuvan kohdalleen. Palvelulla on suuret mahdollisuudet, joka tekee siitä erityisen kiinnostavan ja opinnäytetyön toteuttaminen omien aikataulujen mukaisesti olivat minulle suurimmat motivoivat tekijät.

Tämä opinnäytetyö tukee todella hyvin opintojani ja antaa mahdollisuuden ensinnäkin hyödyntää laajasti opintojeni aikana oppimaani sekä antaa tilaa myös uusien asioiden ymmärtämiselle ja soveltamiselle." 

 


Liity uutislistallemme