Riihi DMA & Microsoft ekosysteemin lisäarvopalvelut

16.04.2019

Kun Riihi DMA:n myötä on luotu vakaa perusta Microsoft ekosysteemissä, kumppanimme voivat keskittyä tarjoamaan ekosysteemin mahdollistamia lisäarvopalveluja asiakkailleen. Lisenssit (EMS, M365) tarjoavat lisäarvopalvelujen tuottamiseen laajat mahdollisuudet.

Alla on esimerkkejä palveluista, joilla kumppanimme pystyvät nostamaan asiakkaidensa liiketoiminnan uudelle tasolle. Lisäarvopalvelujen myötä kaikki tarvittava tieto on saatavilla nopeasti ja täsmällisesti, jolloin asiakkaat voivat keskittyä tehokkaasti liiketoimintansa kasvattamiseen. Lisäarvopalvelut mahdollistavat myös tietoturvatason nostamisen, jolloin asiakkaat voivat keskittyä liiketoimintansa pyörittämiseen levollisin mielin.

OMS – Operations Management Suite palvelulla operoidaan ja valvotaan Azuressa asuvia palveluita. Palveluita ovat esimerkiksi SQL Server, virtuaalikoneet ja muut palvelimet, Azure AD ja tietoturva. Valvontaan ja operointiin saadaan muokattua tyylikkäitä Dashboardeja tarpeiden mukaan.

Data Protection, johon Microsoft ekosysteemi tarjoaa valtavat mahdollisuudet. Tietoturvaa parantavia lisäarvohankkeita on tarjolla runsaasti. Esimerkkeinä osa-alueista ovat mm. Multifactor autentikointi (MFA), Azure Rights Management ja Azure Data Loss Prevention sekä Azure Information Protection.

Kolmanneksi vielä analytiikoillekin jotain eli datan louhintaa ja visualisointia Power BI:llä. Power BI on datan analysointi- ja raportointityökalu. Dataa voidaan tuoda sekä Azuren palveluista, että yrityksen omista järjestelmistä, tiedostoista, intranetista ja muista pilvipalveluista.

Teknologiat

Lisätietoa näistä tutusti yhteyshenkilöidemme kautta.


Liity uutislistallemme