Riihi DMA Configurator

04.03.2019

Riihi DMA:n älykkäät paketit jakautuvat ohjelmisto- ja konfigurointipaketteihin. Ohjelmistopaketeilla asennetaan perusohjelmia, esimerkiksi Chrome, Firefox, Java, Acrobat Reader ja Office 365 ohjelmistot.  Konfigurointipaketeilla saadaan hallittua esimerkiksi viime blogissa käsitellyt väliaikaiset Local Admin oikeudet tai aktivoitua BitLocker salaus halutuilla arvoilla. 

Älykkäiden pakettien ”tilaamiseen” toteutimme Riihi DMA Configurator Web-portaalin. Sieltä kumppani pääsee valitsemaan haluamansa paketit loppuasiakasympäristöihin ja konfiguroimaan paketteja niille tarjolle asetetuista parametreista. Parametreja ovat esimerkiksi kielivalinnat ja se, onko kyseessä pakollinen asennus vai käyttäjän valittavissa oleva asennus. Portaalista kumppanit näkevät ajan tasalla olevan pakettilistan eli pysyvät ajan tasalla siitä, mitä uusia paketteja on julkaistu ja voivat samalla laittaa viestiä/toivomuksia uusista paketeista. Älykkäitä paketteja on toteutettu tällä hetkellä reilut 100 ja uusia tehdään koko ajan lisää erilaisissa asiakasprojekteissa. 

Samaiseen Web-portaaliin on tällä hetkellä rakenteilla myös toinen toiminnallisuus, josta seuraavalla kerralla lisää, joten pysy kanavalla!

Teknologiat


Liity uutislistallemme

Liity