Pohteita liittyen tehokkaaseen ja vieläkin turvallisempaan etätyöhön koronaviruspandemian muuttamassa maailmassa

12.05.2020

Julkisuudessa on näkynyt keskustelua, että josko jo lopetettaisiin koronaviruspandemiasta puhuminen ja keskityttäisiin täysillä liiketoimintojen eteenpäin viemiseen. Olen pitkälti samaa mieltä, mutta otan kuitenkin vielä koronapandemian esille, koska se on aiheuttanut ison muutoksen etenkin toimistotyöntekijöiden työskentelytapoihin etätyön lisääntyessä.

Riihisoftin päätelaitehallintapalvelu Riihi DMA (Riihi Device Management from Azure) yhdistettynä Microsoftin ekosysteemiin on ratkaisu tehokkaaseen paikkariippumattomaan päätelaitetyöskentelyyn.

Päätelaitteiden ei tarvitse kulkea laitetoimittajalta työpaikalle IT-tuen käsiteltäväksi, joka tuo yrityksiin ison tuottavuusnousun ja samalla merkittävät kustannussäästöt. Päätelaite voidaan toimittaa suoraan työntekijälle kotitoimistolle tai työpisteeseen. Riihi DMA palvelulla ja Windows Autopilot toiminnolla työntekijä pystyy ottamaan uuden Windows 10 työaseman käyttöön ilman IT-tuen avustusta. Tällä toimintamallilla vältytään myös turhilta kontakteilta, jolla suojataan kumppaniemme kiireisiä huippuasiantuntijoita sekä päätelaitteiden vastaanottajia viruksille altistumisilta. Käyttöönoton jälkeen Riihisoftin Riihicloud tiimi pitää huolen siitä, että työasema pysyy automaattisesti ajan tasalla uusimpien ohjelmistoversioiden ja asetusten osalta ”kehdosta hautaan”.

Riihi DMA päätelaitehallinnan piiriin lisätään lähes poikkeuksetta myös Android-, macOS- ja iOS- päätelaitteet, joiden hallintaan tarjoamme perustoiminnallisuudet. Näillä toiminnallisuuksilla kaikki päätelaitteet saadaan tietoturvallisesti seurantaan saman palvelun alle.

Riihi DMA palvelun myötä yritysten – niin kumppaniemme kuin loppukäyttäjäorganisaatioiden – IT-henkilöstö voi keskittyä tuottavamman työn tekemiseen, kun päätelaitteiden hallinta on siirretty automaattiseksi pilvipalveluksi riihisoftilaisten osaaviin käsiin valvottavaksi, ylläpidettäväksi ja jatkokehitettäväksi. Avaimet käteen -tyyppinen päätelaitehallintapalvelumme mahdollistaa myös yritysten liiketoiminnan kasvattamisen ilman uusien IT-henkilöiden palkkaamista.

Lisätietoa palvelustamme https://riihicloud.com/.

12.5.2020

CEO Jouko Kukko


Liity uutislistallemme