Panostus kouluttautumiseen on tuottanut tulosta Azure-sertifikaatteina

04.05.2023

Riihisoft ja Riihicloud ovat aina panostaneet voimakkaasti kouluttautumiseen. Tänä keväänä se näkyy erityisesti kotoutettuina Azure-sertifikaatteina, kuten ohjelmistokehittäjille suunnattu AZ-204: Developing Solutions for Microsoft Azure 

AZ-204 kattaa laajasti, mitä ohjelmistokehittäjän tulisi tietää Azuresta ja kehittämisestä Azure-palveluita hyödyntäen. Ohjelmistokehittäjä oppii mm. tekemään optimaalisia teknologiavalintoja sekä hyödyntämään Azuren Storage-, PaaS-, IaaS-, tietoturva-, monitorointi- ja identiteetinhallintaratkaisuja. 

Henkilöstömme nauttii useista eduista, joista yksi on kouluttautuminen. Määrätyn osan työaikaa voi käyttää opiskeluun ja suorituksista palkitaan rahapalkkioilla. Muutamien kuukausien välein järjestetään myös yhteinen koulutus- ja virkistyspäivä. Koulutusten aiheet liittyvät yleisesti ohjelmistokehittämiseen tai johonkin uuteen teknologiaan tai työkaluun. Viime aikoina koulutukset ovat liittyneet Azure-pilvipalveluun, sillä se on kiinnostanut henkilöstöämme entistä enemmän.  

He ovat arvostaneet panostustamme koulutukseen ja kokeneet sen motivoivaksi. Osaamisen monipuolistuessa myös työnkuvalla on mahdollisuus uudistua tai laajentua. Heille on ollut mielekästä oppia uutta, jotta voivat sparrailla asiakkailleen entistään nerokkaampia ratkaisuja.  

Ohjelmistoalalla jatkuva oppiminen ei ole vain suotavaa, vaan edellytys. Yrityksenä haluamme antaa tukemme henkilöstöllemme pysyä aallon harjalla. Se ei hyödytä ainoastaan heitä henkilökohtaisissa tavoitteissa, vaan myös yritystä ja sen asiakkaita.  

 


Liity uutislistallemme

Liity