(Junior) Software Developer

asvumme Riihisoftissa jatkuu, ja haemme uusia osaajia Riihimäelle. Työtä teet joustavasti toimistollamme juna-aseman vieressä tai joustavasti etänä. Hae itse tai vinkkaa osaavalle kaverille!

Työ koostuu monipuolisesta ohjelmistokehityksestä. Tunnet web- ja Microsoft-teknologiat ja koulutuksesi ja työkokemuksesi takaa .NET-ympäristön, C#-kielen sekä front-end kehityksen taidot. Katsomme hyvällä myös kokemustasi relaatiotietokannoista ja Azuresta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria oman alansa edelläkävijöitä. Asiakasprojektit viedään tyypillisesti läpi muutaman osaajan tiimeissä, jonka ympärillä työskentelee laajempi projektiryhmä.

UraRiihi tarkoittaa mahdollisuutta kehittyä ja kasvaa. Kouluttautuminen ja uuden oppiminen on meillä mahdollista, suotavaa ja usein myös pakollista. Selän takana meillä ei kurki kukaan – tärkeintä on että työt tehdään ja homma hoituu.

Tarjoamme mielenkiintoisten projektien lisäksi joustavaa työtä, kilpailukykyisen palkan, puhelinedun, lounas- ja virike-edun Edenred Ticked Duo -kortilla sekä kattavan työterveyshuollon. Maksamme myös yrityksen tulokseen sidottua vuotuista bonusta vakituisessa työsuhteessa oleville työntekijöille työssäolokuukausien mukaan. Kun asetut taloksi ja jäät porukkaamme, saat meiltä työsopimuksen allekirjoituspalkkion!

Lähetä hakemuksesi 31.12.2017 mennessä Jouko Kukolle, jouko.kukko@riihisoft.fi tai soita p. 040 525 4989.