Johaconlkv.fi uudistui yritystoiminnan uuden vuosikymmenen kunniaksi

24.01.2023

Johacon LKV välittää asuntoja, toimitiloja ja loma-asuntoja Kanta-Hämeessä ja pääkaupunkiseudulla. Vahva verkosto asuntojen ja toimitilojen puolella tarjoaa parhaat mahdollisuudet myymiseen, ostamiseen tai vuokraamiseen. Myös sähköinen asiointi sekä asunto-osake- että kiinteistökauppa hoituvat. Yritys täytti hiljattain 10 vuotta, jota juhlittiin verkkosivujen uudistuksella.  

Uudistetun ilmeen suunnittelutyön toteutti mainostoimisto Reaktio. Riihisoftilaiset tekivät sen minkä osaavat parhaiten eli koodaamisen.  

Etusivulla jo nopealla vilkaisulla selvität yrityksen tarjoamat palvelut ja vaivattomat tavat olla yritykseen yhteydessä. Myymässä-sivulla tutustut myyntiprosessiin. Ostamassa-sivulla selaat myynnissä ja vuokralla oleviin kohteisiin. Toimitilat-sivulta löytyvät puolestaan toimitilat. Palvelualttiiseen ja asiantuntevaan henkilöstöön voi tutustua Yhteystiedot-sivulla. 

Johacon LKV, markkinoinnista vastaava johtaja Riitta Huusko kertoo: 

”Yrityksen syntymäpäivä oli sopiva vaihe uudistaa nettisivut. Samalla kun saimme raikkaamman ilmeen ja käyttäjäystävällisemmät sivut, kuitenkin tärkeämpää on sivujen edelleen kehitys. Olemme luottaneet Riihisoftin ammattilaisiin jo vuosien ajan, joten oli itsestään selvyys jatkaa yhteistyötä myös uudistuneiden sivujen kanssa. Aikaisemmin sivut ovat olleet stabiileja ja samanlaisia vuosien ajan. Nykyisin sivustolta vaaditaan lisätoimintoja ja kehitys kulkee kohti interaktiivisia palveluita. Silloin yhteistyökumppanilta vaaditaan myös kykyä kehittää ja suositella erilaisia toimintoja. Meille Riihisoft on osoittanut kykynsä tehdä tätä.” 

 

 

Verkkosivujen ylläpito on vaivatonta Umbraco-sisällönhallintajärjestelmän sekä kohteiden integraatiototeutuksen ansiosta.  

Umbracoon on kehitetty helppokäyttöiset työkalut, joilla muokata verkkosivujen sisältöä ilman ohjelmistokehitysosaamista, kuten  

  • päivittää tekstejä, kuvia ja yhteystietoja 
  • lisätä tai piilottaa sivuja 
  • ajastaa sisältöjen julkaisuja 
  • esikatsella sisältömuutoksia ennen julkaisemista 

Integraatiototeutus puolestaan päivittää kolmannen osapuolen järjestelmään syötetyt myynnissä ja vuokralla olevat asunnot, toimitilat ja loma-asunnot verkkosivuille automaattisesti. Samaa asiaa kun ei vain kannata tehdä useaan otteeseen. Tämän kaltaisilla integraatioratkaisuilla aikaa säästyy lisäarvoa tuottavaan työhön, jolloin välittäjät saavat keskittyä tärkeimpään eli asiakkaiden palvelemiseen.

 


Liity uutislistallemme