Cypress E2E -testausta ja melontaa

13.10.2022

Oli jälleen riihisoftilaisten ja riihicloudilaisten aika kokoontua etätöiden ja projektien ääreltä kouluttautumaan ja viettämään aikaa yhdessä. Päivä aloitettiin Lopella Marsalkka Mannerheimin metsästysmajan kupeessa sijaitsevassa Markin Maja –ravintolassa 

Marskin Majan nettivisuilla kerrotaan paikan historiasta seuraavaa: 

“Suomen marsalkka Mannerheimin metsästysmaja eli Marskin Maja on suomalaisten sotilaiden ylipäällikölleen Suomen marsalkka C.G.Mannerheimille jatkosodan aikana rakentama ja lahjaksi antama metsästysmaja marsalkan täyttäessä 75 vuotta vuonna 1942. Maja rakennettiin Suomen valtakunnanrajan itäpuolelle. Jatkosodan loppuvaiheessa vuonna 1944 se siirrettiin purettuna Suomen puolelle ja pystytettiin seuraavana vuonna uudelleen Lopelle Punelian järven rannalle. Nykyisin maja on avoinna myös yleisölle ja se tarjoaa monipuolisia palveluja.” 

 

 

Koulutuksen aiheena oli E2E (end-to-end) -testaus Cypress-työkalulla. E2E-testauksessa järjestelmää testataan käyttäjän käyttämän rajapinnan kautta eli esimerkiksi yrityksen kotisivuja voidaan testata Cypressilla selaimen avulla.  

Erinomaisen kolmen ruokalajin lounaan jälkeen suunnattiin Punelia-järvelle melontaretkelle. Iltaa vietettiin Marskin Kelohuvilalla saunan ja grilliruuan äärellä.  

 


Liity uutislistallemme