CMS & AI: Sisällöntuotannon ongelmien ratkaisu

03.10.2023

Sisällöntuotannon ongelmien ratkaisu tekoälyllä

Tämän blogisarjan edellisessä osassa todettiin, että Umbracon lisäosien ja kustomoitujen ratkaisuiden avulla tekoäly saadaan saumattomaksi osaksi sisällöntuottamista. Voisiko tekoäly myös ideoida sisältöä?

Edellisessä osassa esiteltiin OpenAI:n tekoälytuotteisiin pohjautuvat Umbracon lisäosat umContentCreator ja Absurd.Umbraco.OpenAi. Esimerkeissä lisäosilla toteutettiin kuvaus- ja blogitekstiä. Todellisuudessa voima niiden taustalla olevassa tekoälyssä on jotain paljon suurempaa. Tekoälyllä voidaan tuottaa todella monimuotoista sisältöä ja ratkaista monimutkaisia ongelmia. Älä siis epäile kääntyä puoleemme villeimpienkin ideoidesi kanssa, sillä ne saattavat olla oikeasti toteutettavissa tekoälyn ja kustomoitujen ohjelmistoratkaisuiden avuin.

Voimme ainakin hyödyntää tekoälyä kysymällä siltä ideoita sisältöömme esimerkiksi blogiaiheita. Mitä muuta?

 

Sisällön kuratointi

Esimerkiksi sisällön kuratoimisessa, jossa hyödynnetään toisen tahon tuottamaa sisältöä oman sisällön tuotannossa. Se ei ole toisen sisällön suoraan edelleen jakamista vaan sen koostamista ja maustamista. Uuden sisällön tuotanto ei siis aina edellytä meiltä uuden ideointia ja tuottamista.

Sisällön kuratointi eli prosessi, jossa etsitään yleisölle relevanttia sisältöä, identifioidaan julkaistua relevanttia ja sitouttavaa sisältöä ja jaetaan tuloksena saatu sisältö. Prosessi on työläs, joten mitä jos tekoäly hoitaisi sen? Se kahlaisi uskomattoman nopeasti puolestamme webin läpi, keräisi relevantin sisällön ja julkaisisi sopivaan aikaan.

Sisällön kuratointi


Mitä kaikkea muuta tekoäly voisikaan puolestasi tehdä?

Umbraco-sisällönhallintajärjestelmän kylkeen rakentuu ratkaisut, jotka herättävät henkiin ideasi. Kustomoituja ratkaisuja, "out of the box" -lisäosia, työkaluja, toiminnallisuuksia, muokkaajia ja integraatioita mihin vain, josta saadaan tekoälyn voimat käyttöön.

Ota meihin yhteyttä soittaen, viestein tai lomakkeen kautta niin sparraillaan ideoitasi ja muutetaan ne ratkaisuiksi!


Liity uutislistallemme

Liity