Tekoälytyökalujen hyödyntäminen sisällöntuotannossa on mullistavaa. Tuottavuuden moninkertaistumista, säästöä ajassa ja kuluissa, uusia ideoita, johdonmukaista ja personoitua sisältöä. Eikä tämä rajoitu vain tuotteiden esittelyteksteihin ja blogeihin, vaan sillä voidaan tuottaa myös kuvia, videoita ja grafiikkaa verkkosivustoihin, esityksiin ja mainosjulisteisiin.
Yleisimpiä ovat työkalut, jotka luovat sisältöä tekstisyötteen pohjalta, kuten parhaillaan suuressa suosiossa oleva ChatGPT. On hämmästyttävää, kuinka luonnollisella kielellä toteutetun kuvauksen perusteella ja laadukasta sisältöä se tuottaa.
Voiko sisältöä tuottaa Umbracossa tekoälyllä?
Lopullisen ratkaisun mullistavuuden ratkaisee moni ominaisuus. Sen tulee istua käyttötarkoitukseensa, olla helppokäyttöinen, nopea oppia, tuottaa laadukasta sisältöä ja olla laajennettavissa sekä optimoitavissa.
Sinulla on arjessasi työläs rutiinimainen sisällönhallinnan tehtävä, jonka tekoäly voisi puolestasi hoitaa. Miten Umbracoon toteutetaan työkalu, joka hyödyntää tekoälyä tehtävän hoitamiseen?
Pakasta vedettynä Umbraco on tyhjä sisällönhallintajärjestelmän perusta, jonka päälle rakentaa työkaluja mielikuvituksen rajoissa. Parasta onkin, että Umbracon ollessa rajattomasti kustomoitavissa, samaan aikaan tarjolla on “out of the box” -lisäosia eli Umbraco Packages. Kaikkea kun ei kuitenkaan kannata tehdä alusta asti itse. Ei edes tekoälypohjaisia työkaluja!
Tuota tekoälyllä tekstiä ja kuvia Umbracossa
umContentCreator menee kuin töpselillä kiinni Umbracoon ja käytössäsi on tekoälypohjainen sisällöntuotantotyökalu. Se tarjoaa Umbracoon helppokäyttöisen ja saumattoman käyttöliittymän tekoälyn voimien hyödyntämiseen. Se integroi Chat GPT API:n, jolla tuottaa tekstiä sekä DALL-E API:n, jolla tuottaa kuvia.
Juuri tänään runosuonesi ei syki, mutta sivun sisällölle täytyy tehdä kuvausteksti. Painat nappia Umbracossa tekstikentän vierestä ja saat tekoälyn apuusi.
Kuva https://oski.site/articles-and-news/umcontentcreator-ai-powered-umbraco-plugin-for-text-generation/
Määrittelet, kuinka pitkän tekstin haluat, millaista mallia tekoäly käyttää tekstin muodostamisessa ja kuvailet muutamalla lauseella haluamasi tekstin sisällön. Tekoälyn käytöksen mallilla muutetaan sitä, kuinka tarkasti tai joustavasti tekoäly suhtautuu tekstisyötteeseesi muodostaessaan tekstivastausta.
Kuva https://oski.site/articles-and-news/umcontentcreator-ai-powered-umbraco-plugin-for-text-generation/
Jos ensimmäinen vastaus ei miellytä, säädetään mallia ja tekstisyötettämme ja pyydetään tekoälyltä uutta tekstivastausta, kunnes haluttu lopputulos saadaan. Sitten vain sisältöä julkaisemaan.
Kuva https://oski.site/articles-and-news/umcontentcreator-ai-powered-umbraco-plugin-for-text-generation/
Tuota tekoälyllä aihetekstejä Umbracossa
Kuten umContentCreator, Absurd.Umbraco.OpenAi töpselillä kiinni Umbracoon ja sisältöä tuottamaan. Se integroi OpenAI completions API:n, joka on erikoistunut aihetekstien tuottamiseen.
Tehtävänäsi on kirjoittaa blogiteksti, mutta tänäänkään runosuoni ei syki. Onneksi työkalulle voi vain kertoa aiheen ja se kirjoittaa blogin puolestasi.
Kuva https://marketplace.umbraco.com/package/absurd.umbraco.openai
Käännöstyöt tekoälyllä Umbracossa
Diplo Translator tutulla ketteryydellä, kuin töpselillä kiinni Umbracoon ja tekstisisällön käännöstyöt hoituu tekoälypohjaisella käännöspalvelulla.
Umbracon sisäänrakennettu Dictionary-osio on kätevä työkalu monikielisen sisällön hallintaan. Esimerkiksi verkkokaupassasi tuotteiden kuvaukset löytyvät suomenkielisinä, painat nappia ja saat ne myös englanninkielisinä. Monikielisen sisällön tuottaminenkaan ei ole enää työlästä.
Umbraco-sisällönhallintajärjestelmän kylkeen rakentuu ratkaisut, jotka herättävät henkiin ideasi, jotka heräsivät tätä lukiessasi. Kustomoituja ratkaisuja, "out of the box" -lisäosia, työkaluja, toiminnallisuuksia, muokkaajia ja integraatioita mihin vain, josta saadaan tekoälyn voimat käyttöön.
Ota meihin yhteyttä soittaen, viestein tai lomakkeen kautta niin sparraillaan ideoitasi ja muutetaan ne ratkaisuiksi!
2024
Lokakuu (2)
Kesäkuu (1)
Toukokuu (2)
Huhtikuu (1)
2023
Joulukuu (4)
Lokakuu (4)
Syyskuu (3)
Elokuu (1)
Heinäkuu (1)
Helmikuu (1)
2022
Joulukuu (3)
Syyskuu (2)
Kesäkuu (3)
Toukokuu (3)
Maaliskuu (3)
Tammikuu (1)
2021
Joulukuu (3)
Marraskuu (2)
Toukokuu (3)
Helmikuu (1)
2020
Elokuu (1)
Toukokuu (1)
Huhtikuu (1)
Maaliskuu (1)
Helmikuu (1)
2019
Joulukuu (2)
Marraskuu (1)
Lokakuu (1)
Syyskuu (1)
Huhtikuu (3)
Helmikuu (3)
2018
Joulukuu (2)
Marraskuu (1)
Lokakuu (1)
Syyskuu (5)
Elokuu (1)
Kesäkuu (2)
Toukokuu (2)
Huhtikuu (1)
Maaliskuu (1)
2017
Joulukuu (3)
Toukokuu (2)
2016
Joulukuu (1)
Marraskuu (2)
Syyskuu (1)