CMS & AI: Miten tekoäly mullistaa sisällönhallintaa?

05.09.2023

CMS & AI: Miten tekoäly mullistaa sisällönhallintaa?

 

Kuten kaikkialla ympärillämme, myös sisällönhallinnassa tekoäly mullistaa. Se automatisoi, nopeuttaa, tekee uupumattomaksi, analysoi ja augmentoi.  

Automatisointi poistaa aikaa vieviä rutiinitehtäviä. Tekoäly on tämän kaltaisissa tehtävissä ihmistä nopeampi ja johdonmukaisempi. Säästy vaivalta ja keskity tehtäviin, jossa pääset hyödyntämään huippuosaamistasi. 

Voiko tekoälyllä tuottaa sisältöä, kuten tuotteiden esittelytekstit, blogit, kuvat, videot ja grafiikkaa? Entä sisällön suunnittelua, kuten verkkosivustojen, esitysten ja mainosjulisteiden ulkoasuja? Voiko tekoäly tehdä puolestani vaikka verkkosivustoni hakukoneoptimoinnin?  

Tekoäly oivaltaa ihmistä tehokkaammin. Mitä kaikkia oivalluksia voidaankaan tuottaa sisällöstämme ja sen yleisöstä kerätystä datasta? Tekoäly pystyy analysoimaan massiivisia määriä dataa nopeasti ja tekemään siitä havaintoja. Data voi olla hyvinkin monimuotoista ja luovaa, kuten musiikki, jota se osaa suositella personoidusti perustuen yleisön aiemmin kuuntelemaan musiikkiin. Se osaa tulkita todella intuitiivisia ihmisen tuottamia komentoja ja hakuja muodostaessaan vastauksia hakukoneissa ja Chatboteissa. 

CMS & AI –blogisarjassamme tarkastellaan sisällönhallinnan tehtäviä, joissa tekoälyä voidaan hyödyntää. Mitä kaikkea tekoäly voikaan puolestasi tehdä? Miten muutamme villeimmätkin ideasi todeksi tekoälyn, Umbracon lisäosien ja integraatioiden sekä kustomoitujen ohjelmistoratkaisuiden avuin? Seuraavassa osassa päästään asiaan ja tarkastellaan sisällöntuotannon näkökulmasta. Julkaisemme sen tuota pikaa, joten ota kanavamme seurantaan!  

 

Blogisarjaa seuratessasi, ideoita syttyy varmasti! Ota meihin yhteyttä soittaen, viestein tai lomakkeen kautta niin sparraillaan ideoitasi ja muutetaan ne ratkaisuiksi!


Liity uutislistallemme