Azure Functions -koulutusta ja biljardia

25.04.2023

Riihisoftilla ja Riihicloudilla oli jälleen aika kokoontua kouluttautumisen ja yhdessä olon pariin. Koulutuksen aiheena oli Azure Functions. Kehittäjämme ovat osoittaneet viime aikoina Azure-rintamalla, miten panostus kouluttautumiseen on tuottanut tulosta kotiuttamalla Azure-sertifiointeja.  

Azure Functions on serverless-ratkaisu, jolla näppärästi toteuttaa tapahtumapohjaisia toiminnallisuuksia huolehtimatta infrastruktuurista sen alla. Koulutuksessa tutustuttiin ratkaisuun ja opittua hyödynnettiin käytännössä kehitystehtävillä. Koulutus koettiin jälleen kerran olleen hyödyllinen ja kiinnostava. Azure-koulutukset ovat olleet hyödyllisiä myös kehittäjille, jotka eivät aktiivisesti Azuren kanssa työskentele. Oppimalla ajankohtaisista aiheista ja teknologioista uutta voimme tarjota aina parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaillemme. 

Azure Functions training Azure Functions training

Koulutuksen jälkeen ratkaistiin vuotuinen biljardimestaruus 9-pallo-otteluilla. Lopulta voittajiksi selviytyivät Riihicloud-tiimin Kustaa, Sami ja Jaakko. Tiimissä näyttää elävän vankan päätelaitehallinnan osaamisen lisäksi myös taipumusta biljardiin. 

Päivä oli jälleen erinomainen esimerkki siitä, miten yhdistää oppiminen ja hauskanpito.  

Pool Pool


Liity uutislistallemme

Liity