Rekrytointi eli UraRiihi

08.12.2017

Senior Software Developer / Software Architect

Sinä kokenut Full Stack .NET kehittäjä – oletko kyllästynyt pääkaupunkiseudun ruuhkissa kulkemiseen – puhutko scrumia kuin äidinkieltäsi? Jos haluat varmistaa paikkasi etujoukoissa alalla, Riihisoftin UraRiihi on sinua varten.

Kasvumme Riihisoftissa jatkuu, ja haemme uusia osaajia Riihimäelle. Työtä teet joustavasti toimistollamme juna-aseman vieressä tai joustavasti etänä. Hae itse tai vinkkaa osaavalle kaverille!

Monipuolinen työ koostuu ohjelmistokehityksestä ja arkkitehdin tehtävistä. Tunnet web- ja Microsoft-teknologiat ja koulutuksesi ja työkokemuksesi takaa vahvat .NET-ympäristön, C#-kielen sekä relaatiotietokantaosaamisen taidot. Eduksi katsotaan myös kokemus Umbraco- tai Episerver CMS -järjestelmistä, Azuresta sekä front-end -kehityksestä. Katsomme hyvällä myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria oman alansa edelläkävijöitä. Asiakasprojektit viedään tyypillisesti läpi muutaman osaajan tiimeissä, jonka ympärillä työskentelee laajempi projektiryhmä.

UraRiihi tarkoittaa mahdollisuutta kehittyä ja kasvaa. Kouluttautuminen ja uuden oppiminen on meillä mahdollista, suotavaa ja usein myös pakollista. Selän takana meillä ei kurki kukaan – tärkeintä on että työt tehdään ja homma hoituu.

Tarjoamme mielenkiintoisten projektien lisäksi joustavaa työtä, kilpailukykyisen palkan, puhelinedun, lounas- ja virike-edun Edenred Ticked Duo -kortilla sekä kattavan työterveyshuollon. Maksamme myös yrityksen tulokseen sidottua vuotuista bonusta vakituisessa työsuhteessa oleville työntekijöille työssäolokuukausien mukaan. Kun asetut taloksi ja jäät porukkaamme, saat meiltä työsopimuksen allekirjoituspalkkion!

Lähetä hakemuksesi 31.1.2018 mennessä Jouko Kukolle, jouko.kukko@riihisoft.fi tai soita p. 040 525 4989.

 

Pohjatonta kiinnostusta teknologioihin

Riihisoft Oy on asiakkaan bisnesviisas ohjelmistokumppani – teemme verkkopalveluita, sovelluksia, ohjelmistoja ja integraatioita, jotka palvelevat loppukäyttäjiä. Meillä on vainu, jolla asiakkaalle oikeat ratkaisut löytyvät, ketterästi ja protoillen.

”Riihisoftilla on mahdollisuuksia kasvaa niin pitkälle kuin oma halu riittää. Ilmapiiri on kannustava.”

– Jaakko Kuoppa, Senior Software Developer

Lue, mitä muuta työntekijämme kertovat työskentelystä Riihisoftilla!

Katso myös

(Junior) Software Developer
Lue lisää


Episerver Associate Partner
Umbraco Certified Partner
Html/Css/JS
Microsoft Azure
Microsoft Parner
Microsoft .NET
Microsoft SQL Server

Hei! Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. OK Lue lisää